mcw

Location

 

CC TER DILFT BORNEM
Sint-Amandsesteenweg 41, 2880 Bornem

MCW modelbouwhappening 2019


De datum voor de 19e editie van de MCW modelbouwhappening is vastgelegd. Deze zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2019 van 10.00 u tot 17.00 u in het CC TER DILFT. De voorbereidingen zijn al in volle gang om het publiek ook ditmaal met het nieuwste en beste op modelbouwgebied kennis te laten maken. Het CC TER DILFT BORNEM biedt plaats aan nationale en internationale modelbouwclubs en handelaren zodat zowel kijklustigen, beginnende en ervaren modelbouwers er hun gading kunnen vinden. Het evenement omvat tevens een modelbouw wedstrijd waaraan iedereen mag deelnemen en waar de deelnemers hun vaardigheden in verscheidene categorieën kunnen tonen. Net zoals vorige jaren is er de mogelijkheid om een lekker hapje en drankje te nuttigen in de cafetaria aan democratische prijzen. Dit evenement is door de jaren, dankzij het vertrouwen, de goede sfeer en de inzet van de MCW-leden en hun partners, uitgegroeid tot een succes dat we nog willen verbeteren. Modelbouw Club Willebroek kijkt daarom reeds vol verwachting uit om modelbouwers en modelbouwliefhebbers uit alle windstreken te verwelkomen op deze 18e happening. Lijst van deelnemende modelbouwverenigingen en handelaren Deze lijst wordt aangepast naargelang de inschrijvingen, neem dus regelmatig een kijkje voor de laatste update. Adres en bereikbaarheid CC TER DILFT BORNEM, Sint-Amandsesteenweg 41, 2880 Bornem
Verkopers en modelbouwclubs
Verkopers betalen € 12 / meter staangeld. Ruimte voor verkoopstanden. Standen voor modelbouwclubs zijn beperkt tot een maximum van 6 meter.
MCW kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal en beschadigingen. MCW is niet verantwoordelijk voor verkopers die de Europese en Belgische wetgeving op het verkopen van produkten en de daaraan verbonden taksen niet naleven. De organiserende club is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal.
U wordt vriendelijk verzocht uw stand op te ruimen aan het einde van de beurs. We herinneren u eraan dat u de Europese en Belgische wetgeving ivm verkoop en belastingen moet respecteren. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verkopers die de Europese en Belgische wetten niet volgen. Verkopers en modelbouwclubs die reeds willen inschrijven voor dit evenement kunnen via onderstaande link een online inschrijvingsformulier invullen of contact opnemen met Nico Publie (nico.publie@telenet.be)
Handelaren en modelbouwclubs die niet ingeschreven zijn en zich toch aanbieden kunnen nog deelnemen maar enkel indien er ruimte beschikbaar is vanwege afzeggingen de dag zelf. Voor de ingeschreven handelaren en modelbouwverenigingen is tussen 07.00 u en 10.00 u een ontbijt voorzien voor maximum ..... personen per ingeschreven club of verkoper. Na 09.30 uur worden geen ontbijten meer verstrekt. Het aantal deelnemende personen is te vermelden op het inschrijvingsformulier. Er worden slechts ontbijten voorzien voor het aantal personen vermeld op het inschrijvingsformulier.
Clubs & Handelaars 2019
VERKOPERS

CLUBS

Wedstrijd
Happening 2019
Via deze link kan je nu reeds je modellen registreren. Op die manier verlies je geen tijd en kan je optimaal genieten van onze Happening. Inschrijven kan ook nog steeds op de Happening zelf. Ook dit jaar heeft MCW weer een unieke trofee om te winnen. Mis dus zeker de “2019” versie niet voor je collectie. Een extra motivatie om dat 95% afgewerkte model klaar te krijgen! De Herdenking 14-18 ligt achter ons. We kijken alweer vooruit. MCW volgt steeds de nieuwe trends op modelbouwgebied. Daarom starten wij dit jaar met een “Crazy Cartoon” trofee voor het leukste cartoonmodel. Schrijf dus zeker je “egg-plane”, “Toon-tank” , gekke figuur of ander vervormd model in!! Omdat de kwaliteit van de bouwdozen steeds beter wordt, zal de ‘straight from the box” trofee niet meer uitgereikt worden. We wensen jullie alvast een succesvolle wedstrijd!

Download info/wedstrijdregelement